Detta fält måste fyllas i

När en tjej..


Är tyst - Så rullar det miljoner tankar i hennes huvud.

Bråkar med dig - Tänker hon väldigt djupt.

Tittar på dig med ögonen fulla av frågor - Så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.

Svarar jag mår bra efter några sekunder - Mår hon inte alls bra.

Tittar sorgset på dig - Undrar hon varför du ljuger.

Lägger sitt huvud på din axel - Så önskar hon att du är hennes förevigt.

Försöker få kontakt med dig varje dag - Då söker hon din uppmärksamhet.

Smsar ofta - Vill hon att du svarar åtminstonde en gång.

Säger jag älskar dig - Menar hon det.

Säger att hon inte kan leva utan dig - Då har hon tänkt, klart att du är hennes framtid.

Säger att hon saknar dig - Så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör

God morgon!!

Måndag igen, alltså är hjärtat iväg och jobbar, och jag och Natalie myser hemma. Varit ute nu på morgonen och träffat 2 kompisar, och en liten vovve som inte alls gillade smilla haha!
Nu blir det att glo lite på tv, sen fixa lunch och sen efter det ska Natalie sova middag och jag ska ringa ett (förhoppningsvis) roligt samtal.. Hoppas det kan lätta upp allt som hänt i helgen!
Blir rätt dålig uppdatering, dels för att jag inte har nåt att skriva om, men också nu efter att Balou försvann så har jag inte haft ork till det.. Natalie sov ute hos pappa igår så jag och Coffe fick prata lite om det här eftersom han inte var med när allt hände.. Det var skönt att få dela det, även om ingen någonsin kommer kunna förstå precis hur det var, hur jävla läskigt det var och hur rädd jag blev..
Men nu försöker vi att gå vidare, finns liksom ingenting annat att göra, det är ju inte direkt så att han kommer tillbaka!



Natalie och Balou, ca 1 vecka efter att vi fick hem honom..
Vila i frida min lilla prins, vila i frid!

Min vackra prins!

Måste skriva av mig, klarar inte att bära på bilden som hela tiden spelas upp i mitt huvud, orkar inte själv..

Dagen började som vanligt, mamma kom och hämtade mig och Natalie och vi åkte och handlade, när jag var klar bar jag upp varorna och hämtade hundarna, vi åkte ut till mamma, jag släppte ut hundarna ur bilen och både balou och smilla sprang iväg och började leka. Sen kom balou tillbaka till mig och sprang med mig upp till huset. Han sprang 2 trappsteg, sen bara vek sig benen och han ramlade baklänges. han tittade på mig och sen tittade han ner på marken, såg att han inte kunde stå på bakbenen. Trodde att han hade streckt sig och lyfte upp honom. Han blev då helt stel i kroppen, och mamma sa att han förmodligen fått en chock pga att det gjorde ont efter streckningen, jag satte mig och började massera benen på honom, då säger Peter "du, titta på hans ögon?" han visade då ögonvitorna och så började han krampa, jag fick panik och skrek till mamma "det här är fan ingen streckning, vad är det för fel?!" och började storgråta.. peter sa att han skulle ta natalie, jag sprang ut med balou i famnen, och mamma körde mig till veterinären, jag sprang in och sa att han krampade och det vart full fart där inne, 4 veterinärer kom och började undersöka, även om han knappt orkade hålla huvuden uppe så gjorde han ALLT för att försöka pussa mig, vara nära mig, och enda sättet att få honom att sluta krampa var att han fick ligga mot mitt bröst, precis som en liten bebis, så fort jag flyttade honom, så fort han hörde ett ljud, eller när någon annan klappade honom började han krampa igen.. Han fick krampnedsättande för dom trodde att det var epilepsi. dom tog lite blodprover och gick iväg.. efter en stund kom veterinären tillbaka och tittade på mig, sa "jag har fått provsvaren, har du märkt att han blir konstig när han äter?" men han har ju alltid varit matglad och aldrig visat några konstiga tecken.. då sa dom att det var en missbildning i njurarna och att jag skulle få passa honom 24/7 över helgen för svaren skulle komma på måndag, kanylen skulle få sitta kvar och jag skulle få med krampnedsättande hem.. hon sa at dom skulle göra ett test till innan vi fick åka, då började han tokkrampa och han fick mer medicin.. jag blev utskickad för jag började hyperventilera och höll på att svimma.. efter 2 min ute i friska luften blev jag inropad igen, hann inte ens in i rummet innan veterinären tar mig på axeln och säger "du får bestämma nu Emelie, han kommer inte klara, provsvaret visade att han aldrig kommer att bli återställd, finns ingen operation eller medicin som kan göra honom frisk" jag blev knäckt, lutade mig mot väggen och bara sjönk ihop, min lilla prins, skulle han verkligen få avsluta livet som 13 veckors valp??
Det visade sig vara en medfödd missbildning som gjorde att allting som skulle till njurarna gick istället rakt ut i blodet och varje gång han åt någonting så led han..
Han fick då avsluta sitt korta liv i mitt knä..

Dag 21 - Ett annat ögonblick

När Natalie föddes, en helt otrolig upplevelse! Fast jag var tvungen att fråga Coffe i måndags när jag tittade på "en unge i minuten" om det verkligen var så att jag var så där bitchig och om jag verkligen skrek? för det har jag faktiskt inget minne av! Men nej, jag hade höjt rösten EN gång, och det var när den där elaka jävla bm var inne och nöp mig med naglarna för att jag "skulle tänka på annat"?!
Annars var jag rätt lugn sa han, grät en skvätt för att jag kände mig så maktlös, men i övrigt en riktigt riktigt bra förlossning!!! Men när jag ser alla dessa förlossningsprogram, så måste jag säga att jag får lite småpanik för snart är det ju min tur igen, och nu när jag har gått igenom det en gång, så vet jag ju hur det går till, hur jäääävla ont det kommer göra!



otroligt vacker bild på mig själv ;)

Dag 20 - Den här månaden

Den här månaden är det mars, och jag har nyligen fyllt 19. Fast det känns inte, jag vet faktiskt inte hur gammal jag känner mig? Ska det kännas på något visst sätt varje år för att man ska komma ihåg och veta hur gammal man är? Finns det något som liksom relaterar till just året 19?
Nej jag tror inte det, och jag känner iaf inget. Lite roligt bara att jag under dom 2 sista veckorna sluppit visa leg när jag köpt cigg till coffe mohahahaha!

Detta fält måste fyllas i

Hatar det, jag verkligen hatar hatar hatar hatar det!

otroligt hatisk idag!

dag 19 - detta ångrar jag

Det är faktiskt enkelt, det finns en sak i livet som jag ångrar.. Och det är i höstas, att det tog slut mellan mig och Coffe. Det är den enda jag ångrar!

Men så jäkla glad att det är vi igen!!! <3

Födelsedag!

jahap, ett år äldre, men inte märks det inte! snart kommer svärmor och dennis hit, så ska vi fika tillsammans med mamma, och sen på em så kommer pappa m. familj hit och fikar igen.




Igår var iaf en bra kväll måste jag säga!! började kvällen med god mat på harrys tillsammans med älsklingen, therese och dennis, som sen övergick i att dom beställde in lite drinkar och jag drack alkoholfria drinkar, gott det också! lyckades få tag i 2 st riktigt goda faktiskt!!
Sen tog vi en kaffe där innan vi gick hemåt, och då kom emma och vicky över och vi satt och pratade, lyssnade på musik och hade det trevlig, så i säng kom vi inte försen vid 02!


Det kändes så konstigt att gå och lägga sig och inte ha natalie hemma, kändes så tomt :( men hon kommer ju när pappa och dom kommer! :D

Bästa underbaraste Coffe!

Jag hade tänkt på upp och fixa i ordning lite till idag, baka lite eftersom det inte blev nåt bakande igår som jag planerade, MEN, jag får inte göra nåt!! hjärtat springer runt här, både tvättar och städar, och allt jag får göra är att baka, som nyss, jag frågade honom när tvätten var klar så kunde jag ju iaf springa ner och fixa det, men nejdå, inte ens det fick jag göra! utan han säger bara "passa på och ta det lugnt, börjar ju jobba nästa vecka så då kommer du ju få städa nog mkt ändå" är han inte för gullig mitt underbara hjärta? <3


Detta fält måste fyllas i

Roligt att det var många fler besökare än normalt igår!
tråkigt dock med inte en enda kommentar?!?!?!



Idag åkte stora hjärtat tillbaka till södertälje för att skriva anställningspapper och grejs, få reda på lite mer exaka tider och lön!
Under tiden han är där så ska jag och Natalie ta oss till BVC för att väga och mäta, har inte varit där med henne sen i juni, då var det ju 18 månaders kontrollen!
Så det ska faktiskt bli jätte spännande =)
Sen efter det så blir det hem och fixa lite lunch, och sen när Coffe kommer hem igen så ska jag ställa mig och baka bullar för imorgon kommer svärmor och Dennis ner och så stannar dom till lördag, riktigt kul att dom kommer faktiskt :D sen på lördag fyller jag ju åååååååår :D


Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Jag har faktiskt inget speciellt bra födelsedagsminne, det enda minnet jag har från en födelsedag är förra året, när lillebrorsan spydde ner hela vårat kök pga att han druckit för mkt, sen tvärdäckade han på soffan..
det är väl det enda speciella som hänt på min födelsedag, jag har väl aldrig riktigt firat det om jag ska vara ärlig ;O på lördag får vi se, då kanske jag får en bra födelsedag :)

RSS 2.0