2011-06-26

Vilka är det som läser min blogg?

2011-06-23

betalat alla räkningar och blivit tvärfattig.. hatar pengar, verkligen hatar det.. Kan inte jag bara vinna pengar och bli rik?

2011-06-20

Jag orkar faktiskt inte blogga egentligen... så vet inte varför jag gjorde det ens.. känns rätt meningslöst att blogga faktiskt, kanske skulle sluta?

HJÄLP OSS!

Audna och hennes föl har försvunnit!!
Brunt islandssto med gult föl har under natten försvunnit/rymt från sin box i Strömkärr/ Husby( JULITA) Om någon ser eller hör något RING Madde 070 662 3344 eller polisen!


2011-06-15

gaaah jag blir så jävla arg!!


2011-06-13

Igår natt sov vi hos Madde och Jesper, killarna ville grilla och dricka öl, fast någon grillning blev det inte, för det började regna!
men men, vi blev kvar, skulle springa ner vid 05 och kolla till Audna eftersom hon fortfarande inte fått sitt föl, men det åskade så hela huset skakade, Natalie var vaken och var rädd så jag skickade ett sms till Madde och vi kom fram till att ingen av oss vågade gå ut, och hästar fölar ju ändå inte när det är dåligt väder.. Så hade jag utsläppet på morgonen, Pirran skulle ju äntligen få gå ut tillsammans med dom andra igen!
När jag kom ner och började frukostfodra fick jag en chock, där stod ju ett litet nyfött föl! då hade Audna fölat under natten iaf!! så ringde till Madde, men hon svarade inte, och inte coffe heller, så jag tänkte - vad fan, får väl gå upp och hämta Madde då! men då ringde hon tillbaka och sa "vadå, har hon fölat eller?" innan jag hann säga nåt, "ja!" fick hon till svar och då tog det inte många minuter innan hon var nere vid stallet ;) Ett litet stoföl som ska heta Eldina från Strömkärr. Supersöt =)
Sen var jag kvar där och höll koll på dom under dagen när Madde var iväg och tävlade.
Släppte ut Audna och Eldina en stund i hagen och så släpptes Pirran ut, ojoj så stor hon blev, och sikken snygg nacke hon blåste upp ;) Men det blev inget springande så det var ju skönt, nu håller vi tummarna att hon håller sig skadefri så hon kan köras iväg på betäckning den sista som planerat =)

Nehe, nu ska vi göra oss i ordning och gå och möta Coffe från jobbet :)Mitt underbara guldhjärta <3

2011-06-08

Nu har det gått så där lång tid sen sista inlägget igen, men nu är det så fint väder, så jag och Natalie är knappt inne på dagarna! och när vi väl är det så pysslar vi med annat ;)
kan ju försöka ge en snabb uppdate iaf =)

Pirran : 24/5 var jag iväg med Pirran till klinik och fick veta att hon hade en blödning i hoven, det var därför hon haltade så mkt, så nu har hon stått i sjukhage och boxvila, 9 dagar fick hon smärtstillande men det har jag slutat med nu, och på tisdag ska hon få gå ut! Sen idag började hon brunsta igen, så den sista kör vi iväg henne på betäckning! =D=D=D

Natalie : Hon har varit sjuk i över en vecka, feber, snorig och allmänt hängig, nu har dock febern släppt och hon är mkt piggare, men fortfarande förkyld. (vilket nu även jag börjar bli :()

Jag : Ja, vad finns att uppdatera om mig ? :P jag går här och döööör i värmen, tjockare och tjockare! men nu är det bara ca 9 veckor kvar till BF!!!! Har under helgen haft svärmors hund här vilket gjorde att jag knappt kunde sova eftersom jag fick hålla isär honom och katterna heeeela tiden.. Så det var ett himla passande, och jag var verkligen helt slut när dom hämtade honom på söndagen! sov som en stock haha!
Sen natten till igår hände nåt jätte konstigt! Hela benet började värka, riiiiktigt jäkla mkt!! hade så ont på kvällen att jag bara grinade, och värre blev det på natten, var uppe 4 gånger och spolade rykande hett vatten på benet för att få det onda att släppa, hela benet blev svullet och det pulserade enda uppifrån höften, vid ca 05 började det släppa och svullnaden gick ner en del, dock inte från knät och neråt.. Sen vid lunch när jag duschade såg jag att jag har fått 5 st blåmärken på knät, hela foten är helt blå och även ett område på vaden.. Vad kan det vara????

Coffe : Han har nu äntligen slutat i södertälje så nu jobbar han bara här i stan, skönt att han slipper jobba dubbla jobb!! Han trivs jätte bra här och det tycker jag är skönt =)<3Coffe tog en smickrande bild på tjockisEmelie som leker med en av kattungarna! ;)Natalie och jag bakade jordgubbspaj =) <3

2011-06-04 : -vad säger man?

Att folk ska ha så svårt att bete sig vuxet. Säga hej när man träffas, och stå för dom beslut och val man gör.
Sen att folk ska bete sig så olika när man är ensam med dom, och när det är fler personer med i bilden.
så trött på att vara tredje hjulet. Därför kommer jag nu köra mitt race, och låta dom andra leva sina liv. punkt slut.


Nu ska jag försöka fixa transport till höt, känns lite onödigt att köpa en hel rundbal när Pirran ska gå ut om lite mer än en vecka.. men men, mat ska hon ju ha så det är bara se glad ut och göra det.

RSS 2.0