26/4

godmorgon! Madde ringde och väckte mig, så nu sitter jag här uppe och natalie sover, ingen ide att gå och lägga sig igen, för då kommer jag bara bli ännu tröttare :P

Igår var faktiskt en rolig och spännande dag, för jag och madde var och tittade på ett sto som ägaren ville låna ut på foder för avel, och om 2 veckor flyttar hon till strömkärr! =D Hon var riktigt fin, och hade ett trevligt temperament, så hoppas på att det kommer bli ett fint föl =)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men jag måste iaf städa *suck* har ju varit ute i julita hela helgen, så städningen har blivit lite åtsidosatt :P men idag när jag och natalie är själva hemma, så får vi faktiskt passa på, så idag får helt enkelt bli en innedag!


Imorgon blir det ut till julita igen<3 för då ska jag och madde iväg till ridhuset och hoppa med memó, vi ska göra det nu varje onsdag, när det ändå finns ridhus och möjlighet så kan man ju likabra utnyttja det ;)
Nej nu ska jag faktiskt ta och äta frukost, framför tvn! och sen börja städa lite, och förhoppningsvis inte väcka Natalie :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0