23/5

Kan ju passa på att slänga in ett inlägg här nu när Natalie ändå sover lite middag =)

Har sen i fredags varit i julita hos madde och jesper igen, audna har ju fortfarande inte kläckt ur sig bebisen!
Men Natalie har inte varit helt kry idag, så därför åker vi hem ikväll, madde har ändå sin mamma här nu så om det skulle vara nåt med audna så är dom iaf 2 här =)
Kan ju berätta lite om helgen!

I lördags kom en ny häst hit, Agnes, en 10årig travare som numera går som ridhäst, hon var faktiskt riktigt söt!
Såb då blev det betessläpp samtidigt, så hästarna maskades av och så åkte dom ut i hagen, det gick väldigt lugnt till faktiskt, men dom hittade inte riktigt runt hela hagen eftersom den fortsätter bakom skogen. Sen har vi även slängt upp nya stolpar runt ridbanan så nu är det bara målning och sen dit med plankorna så är den klar!

I morse hade hästarna fortfarande inte hittat ner till ängen, så vi tog Memó, Pirran och Blackie i grimma och gick ner genom skogen, dom andra 2 följde glatt med. Så släppte vi dom där nere och dom sprang ett par varv, sen ställde dom sig och åt, så vi gick tillbaka upp, hann inte ens tillbaka innan hela högen kom galoppernade tillbaka upp!!
3 av 5 hästar sträckte sig lite, varav Pirran var en =( men efter en stund så såg det ut att släppa och hon travade runt i hagen. Tänkte kolla till henne lite senare för att se hur benet ser ut, om det behövs lite kylbalsam kanske..
Tyvärr fick jag ingen bild igår, men PIRRAN BADADE! hahaha, måste säga att det var en rolig syn!
Hon hamnade på "fel" sida dammen och istället för att gå tillbaka runt gick hon rakt igenom, och hon verkade gilla det måste jag säga! Sen när  hon kom upp på land igen grävde hon upp lite extra lera och la sig och rulla ;) myshästen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0